Tuesday, 29 June 2021

Powerful Narasimha Mantra to Remove Obstacles

 " yasy abhavat bhakta janaartihantuh

pitrtvam anyeshvavicarya turnam 

stambhe avatarah tam ananyalabhyam

lakshminrsimham saranam prapadye ! "


 Meaning:  

  I surrender to SrI Lakshminarasimhan, the destroyer of all miseries of His devotees, whose incarnation was from the pillar, after investigating all for the fatherhood which is hard to get by anyone else.

saranam (aham) prapadye - I surrender

lakshmInrsimham - to Lord LakshmInrsimha

bhakta janarti hantuh - who is the destroyer of the miseries of His devotees

avatarah - incarnation

yasya - of whom

ananyalabhyam - being impossible to have anywhere else 

turnam abhavat – happened very quickly

stambhe - in the pillar,

avicarya anyeshu – on examination and finding the unfitness of any other 

pitrtvam - fit places (other than the pillar) for claiming the fatherhood (avatara: stambhe abhavat- this avataram took place in a pillar).

"யஸ்ப  அபவத் பக்தஜன ஆர்த்திஹந்து

பித்ருத்வம் அந்யேஷு அவிசார்ய தூர்ணம்

ஸ்தம்பே அவதார தம் அநந்ய  லப்யம்

லக்ஷ்மி ந்ருஸிம்ஹம் சரணம் பிரபத்யே !"

Meaning:

     பக்தியற்றவர்களால் அடைய முடியாதவனே !! தாயின் கர்ப்பத்தில் அவதரித்தால் தாமதமாகுமென்று தூணில் அவதரித்தவனே ! நினைத்த மாத்திரத்தில் பக்தர்களின் துன்பத்தைப் போக்குபவனே ! லட்சுமி நரசிம்மனே ! உனது திருவடியைச் சரணடைகிறேன்.


Wednesday, 26 May 2021

Kumarasthavam - Pamban Swamigal

 Kumarasthavam is the namavali of Lord Murugan. It was recited by Pamban Gurudasa Swamigal popularly known as Sri Math Pamban Swamigal.

  Pamban Swamigal, who had unwavering devotion to Lord Murugan, recited the Kumarasthavam for the benefit of all devotees, with the intention of expelling the opposition from enemies and evil forces. Kumarathavam will protect all devotes of Lord Murugan from illness of body and mind as well as from foes, wild beasts, poisonous creatures, demons and devils.

  There is no fear when reciting this simple and very powerful recitation once a day and worshiping Lord Murugan.

"1.Om Shanmuga Pathaye Namo Nama: 

2.Om Asthara Pathaye Namo Nama: 

3.Om Shanmatha Pathaye Namo Nama: 

4.Om Sasthara Pathaye Namo Nama: 

5.Om Shatkreeva Pathaye Namo Nama: 

6.Om Sashti Pathaye Namo Nama: 

7.Om Shatkreeda Pathaye Namo Nama: 

8.Om Ishti Pathaye Namo Nama: 

9.Om Shatkona Pathaye Namo Nama: 

10.Om Abedha Pathaye Namo Nama: 

11.Om Shatkosa Pathaye Namo Nama: 

12.Om Subodha Pathaye Namo Nama: 

13.Om Navanithi Pathaye Namo Nama:

14.Om Viyooha Pathaye Namo Nama:

15.Om Subanithi Pathaye Namo Nama:

16.Om Mayura Pathaye Namo Nama: 

17.Om Narapathi Pathaye Namo Nama: 

18.Om Boodha Pathaye Namo Nama: 

19.Om Surapathi Pathaye Namo Nama: 

20.Om Vedha Pathaye Namo Nama: 

21.Om Nadachshiva Pathaye Namo Nama:

22.Om Puraana Pathaye Namo Nama:

23.Om Sadakshara Pathaye Namo Nama: 

24.Om Piraana Pathaye Namo Nama: 

25.Om Kaviraaja Pathaye Namo Nama: 

26.Om Baktha Pathaye Namo Nama: 

27.Om Thabaraaja Pathaye Namo Nama:

28.Om Muktha Pathaye Namo Nama: 

29.Om Igabara Pathaye Namo Nama: 

30.Om Akaara Pathaye Namo Nama: 

31.Om Pugazhmuni Pathaye Namo Nama: 

32.Om Ukaara Pathaye Namo Nama: 

33.Om Jayajaya Pathaye Namo Nama: 

34.Om Makaara Pathaye Namo Nama:

35.Om Nayanaya Pathaye Namo Nama: 

36.Om Vikaasa Pathaye Namo Nama: 

37.Om Manjula Pathaye Namo Nama: 

38.Om Aadhi Pathaye Namo Nama: 

39.Om Kunjari Pathaye Namo Nama: 

40.Om Boodhi Pathaye Namo Nama:

41.Om Valli Pathaye Namo Nama: 

42.Om Amaara Pathaye Namo Nama: 

43.Om Malla Pathaye Namo Nama: 

44.Om Kumaara Pathaye Namo Nama:"















      It is said to be the summary of the Kandapurana. This Kumarasthavam has a total of 44 lines. 
Recite once or twice daily. This recitation is to destroy the oppositions, enemies, deceptions like Evil and Witchcraft.

1. ஓம் ஷண்முக பதயே நமோ நம :

2. ஓம் ஷண்மத பதயே நமோ நம :

3. ஓம் ஷட்க்ரீவ பதயே நமோ நம :

4. ஓம் ஷட்க்ரீட பதயே நமோ நம :

5. ஓம் ஷட்கோண பதயே நமோ நம :

6. ஓம் ஷட்கோச பதயே நமோ நம :

7. ஓம் நவநிதி பதயே நமோ நம :

8. ஓம் சுபநிதி பதயே நமோ நம :

9. ஓம் நரபதி பதயே நமோ நம :

10. ஓம் சுரபதி பதயே நமோ நம :

11. ஓம் நடச்சிவ பதயே நமோ நம :

12. ஓம் ஷடஷர பதயே நமோ நம :

13. ஓம் கவிராஜ பதயே நமோ நம :

14. ஓம் தபராஜ பதயே நமோ நம :

15. ஓம் இகபர பதயே நமோ நம :

16. ஓம் புகழ்முநி பதயே நமோ நம :

17. ஓம் ஜயஜய பதயே நமோ நம :

18. ஓம் நயநய பதயே நமோ நம :

19. ஓம் மஞ்சுள பதயே நமோ நம :

20. ஓம் குஞ்சரி பதயே நமோ நம :

21. ஓம் வல்லீ பதயே நமோ நம :

22. ஓம் மல்ல பதயே நமோ நம :

23. ஓம் அஸ்த்ர பதயே நமோ நம :

24. ஓம் சஸ்த்ர பதயே நமோ நம :

25. ஓம் ஷஷ்டி பதயே நமோ நம :

26. ஓம் இஷ்டி பதயே நமோ நம :

27. ஓம் அபேத பதயே நமோ நம :

28. ஓம் சுபோத பதயே நமோ நம :

29. ஓம் வியூஹ பதயே நமோ நம :

30. ஓம் மயூர பதயே நமோ நம :

31. ஓம் பூத பதயே நமோ நம :

32. ஓம் வேத பதயே நமோ நம :

33. ஓம் புராண பதயே நமோ நம :

34. ஓம் ப்ராண பதயே நமோ நம :

35. ஓம் பக்த பதயே நமோ நம :

36. ஓம் முக்த பதயே நமோ நம :

37. ஓம் அகார பதயே நமோ நம :

38. ஓம் உகார பதயே நமோ நம :

39. ஓம் மகார பதயே நமோ நம :

40. ஓம் விகாச பதயே நமோ நம :

41. ஓம் ஆதி பதயே நமோ நம :

42. ஓம் பூதி பதயே நமோ நம :

43. ஓம் அமார பதயே நமோ நம :

44. ஓம் குமார பதயே நமோ நம :



Monday, 17 May 2021

Mantra to Get Money Back Given to Someone

     Sri Sudarsana Pagavaan is considered to be one of the weapons of Tirumala. He is also known as Chakrathalwar, Thiruvazhiyalvan, Chakra and Tigiri. He is known to have sixteen hands and in some places thirty-two hands. In the Thirumal temples, there is a separate shrine for the Sri Sudarsana Pagavaan.



       The below five namalis of Sri Sudarsana Pagavaan Ashtothra Namavali is chanted at least twenty-one times every Tuesday to get money back from someone who owe you in business or in relationship. But a small portion of the collections should be spent to him.

" Om pasanda janakhandanaya namaha | 

Om narayana jnanuvarthine namaha | 

Om naigamanta-prakasakaya namaha | 

Om bali-mandanadordanda-khandanaya namaha | 

Om vijayakrtaye namaha | "


" ஓம் பாஷண்ட ஐநகண்டநாய நமஹ | 

ஓம் நாராயண ஜ்னனுவர்த்தினே நமஹ | 

ஓம் நைகமண்ட்ட ப்ரகாசநாய நமஹ | 

ஓம் பலிமண்டன  தோர்தண்ட கண்டநாய நமஹ | 

ஓம் விஜயாக்ருதயே நமஹ | "